google-site-verification=wiZs_75SMidcxS-IUBfWmAWN97-UL7fivimfixxsqNQ
A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Natúr tusfürdők

Megújult tusfürdőink tulajdonképpen a hagyományos natúr szappanok folyékony változata. Nem csak vegyszermentesek, hanem organikus összetevőikkel kíméletesen tisztítják és ápolják a bőrt. Értékes napraforgó és kókusz olajból készülnek, ezek a fő összetevői, melyhez 100% tisztaságú llóolajat adunk. (kivétel az illatmentes változat)

Természetes összetevőivel hatékonyan tisztítja meg a bőrt a szennyződésektől, miközben óvja a bőr természetes védőrétegét. 

Ajánljuk mindennapi tisztálkodáshoz, a teljes testfelületre. Edzésre és utazáshoz is könnyen magadddal viheted. Nem tartalmaz tartósítószert, parabént, sls-t, kőolaj származékot, szintetikus szín és illatanyagot. 

Rendezés:
Nézet: