A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Így ápold az ajkaid

Így ápold az ajkaid

Az ajkak bőre nagyon vékony és érzékeny, ezért különleges ápolást igényel főleg a hideg idő beköszöntével.

Hidegben hajlamosak vagyunk a szánkat nyalogatni, a nedves ajkakat a hideg még jobban szárítja ettől akár berepedezhet és sebessé is válhat.

A fájdalmas élményt jobb ha megelőzzük növényi olajokat és viaszokat tartalmazó ajakápolóval. Sheavaj, jojoba olaj, méhviasz, kókusz olaj mind tőkéletes bőrápolók.

Kerüljük a szintetikus összetevőket és káros szinező és aromaanyagokat tartalmazó készítményeket, mert ezeket lenyalogatva könnyen bejutnak a szervezetedbe. Szintén kerülendő a petrolatum, silikone, mineral oil és paraffin mert ezek függővé teszik a bőrt és úgy érzed folyamatosan kenegetned kell a bőröd az ezekből készült stiftel.

A Blueberry ajakápolóinkban nem szerepelnek kőolajból származó anyagok, sem tartósítószerek sem szintetikus szín és illatanyagok. Ráadásul egy stiftet akár egy egész évig használhatsz annyira hatékony és gazdaságos.