A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Arctisztítás, de mivel és hogyan?

Arctisztítás, de mivel és hogyan?

Sokszor kérdezitek, mi az arctisztítási rutinom, hogyan lehet a bőrt kíméletesen, de alaposan megtisztítani.

Az arctiszítás az arcápolás alapja. Itt kezdődik minden, ha megválogatod a legjobb hatóanyagokkal teli kozmetikumokat, akkor azoknak a tiszta arcbőrön van esélyük felszívódni és kifejteni hatásukat.

Tehát reggel és este is szükséges arcot mosni vízzel! Ezt azért emelem ki, mert sokan használnak csak arctisztító kendőt ami nem elegendő az alapos tisztításhoz, maximum a sminket lehet eltávolítani vele. Napközben az arcunkra tapadt por, sminkmaradványok és egyéb szennyeződésektől kell megszabadulni, reggel pedig a szervezet méregtelenítése során felgyülemlett salakanyagoktól. A víz önmagában nem elegendő, mert a faggyút és az abban összegyűlt  szennyeződéseket nem távolítja el önmagában, mindenképp szükséges egy gyengéd tenzides lemosót használni. Semmiképp ne használjunk szulfátos tusfürdőt vagy arcmosót erre a célra, mert erősen száríthatja a bőrt.

Amennyiben sminkelünk a sminket eltávolíthatjuk egy gyengéd krémes sminklemosóval. A krémmel gyengéd áttörléssel lejön a smink.  A szem érzékeny bőrével bánj kíméletesen, semmiképp ne dörzsöld, hogy ne nyújtsd ki a vékony bőrt. Amennyiben inkább a micellás vizet választod, mindenképp öblítsd le az arcodat utána, mivel az is tenzideket tartalmaz.

A Blueberry kínálatában az arcmosáshoz a gyengéd és organikus ZAO arctisztító habot ajánljuk, melyből nagyon kevés elegendő a hatékony arcmosásához. Sminkeltávolításhoz a ZAO arctisztító tejet és az organikus micellás vizet.

A fentieken felül, naponta használom  a YOSO PRO arctisztító készüléket, ami egyszerűen magához vonzza a pórusok mélyén lévő szennyeződéseket amit a felületi tisztítással lehetetlen eltávolítani. Naponta meglepődök, hogy sminklemosás és arcmosás után még mennyi szennyeződést hoz ki a bőrömből, ami egy, a készülékre helyezett vattakorongon gyűlik és szemmel jól látható. A tiszta pórusok pedig könnyedén szippantják magukba az értékes hatóanyagokat!