google-site-verification=wiZs_75SMidcxS-IUBfWmAWN97-UL7fivimfixxsqNQ
A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Bio smink blog

Bio smink márkák

 

A bio smink márkákat a szakma komoly előítéletekkel közelíti meg. Amikor elkezdtünk a ZAO bio sminkkel foglalkozni, meglepett a fogadtatás. Általában egy legyintéssel vették tudomásul, hogy a smink 100-ban természetes és minősített organikus.

Bio alapozók, azaz mitől jó egy alapozó?

 

Sokszor felmerül, hogy "jó az alapozóm mert drágát használok"! Sokat gondolkoztam, hogy megírjam-e ezt a posztot, de hátha segít azoknak akik nem böngészik az alapozók összetevőlistáját, csak bíznak egy márkában és annak minőségében.

Mit jelent a sminkkészletem méregtelenítése?
 
A táplálkozás területén egyre nagyobb a tudatosság míg a sminkkészletét nagyon kevés ember ismeri. Az sem segít, hogy ma már minden kozmetikumot és sminket valamilyen természetes növényi összetevővel reklámoznak, így sokan az egséz terméket természetesnek vélik. Pedig nem árt ha tisztában vagy vele, hogy a sminkek milyen összetevőkből állnak, hogy el tudd dönteni, szeretnéd azt egész nap az arcodon, szemeden, szádon viselni vagy sem.