google-site-verification=wiZs_75SMidcxS-IUBfWmAWN97-UL7fivimfixxsqNQ
A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Az életmódváltás egyetlen lépéssel kezdődik!

Az életmódváltás egyetlen lépéssel kezdődik!

 

Sokan először valamilyen érzékenység miatt először a táplálkozásukat változtatják meg. Elhagyják a feldolgozott élelmiszereket, glutént, laktózt, cukrokat. Odafigyelnek a rendszeres mozogásra, sportolásra és innen haladnak tovább a kozmetikumok összetevőire való odafigyelés felé.

 

Én is átmentem a folyamaton. Nem terhelem a szervezetem feleslegesen, vigyázok magamra és igyekszem tudatosan tenni az egészségemért. Ez a törekvés pedig feltölt energiával és nap mint nap magasabb rezgésszintre emel.

 

Nem meglepő, de épp a kozmetikumokkal kezdtem. Ma már, amikor reggel elvégzem az arcápolási rutinom, másképp indul a napom mint régebben mint amikor csak gyorsan megmostam az arcom, felkentem a krémem és a szokásos (rossz színű) alapozóm, kihúztam a szemem a szokásos fekete szemceruzával majd rohantam dolgozni. MInt egy robot, minden nap ugyan úgy. Közben egy lestrapált fáradt arc nézett vissza rám a tükörből akit nem szerettem látni. Aztán elgondolkodtam, ha én nem szeretem magam, akkor kitől várhatom ezt el?

Most inkább korábban kelek és végigcsinálom a kis "szeánszomat" és közben látom mennyire más minőségű a bőröm, mint 10 évvel ezelőtt és ettől sokkal jobban érzem magam.

Ahogy a bőröm beszippantja a szuper hatóanyagokkal teli kozmetikumaim tudom, hogy egész nap védve, hidratálva lesz, és hogy semmilyen szintetikus anyag nem kerül rá, amivel a tömegkozmetikumok tele vannak.

A tudatos odafigyelés és a minőség melletti elköteleződés hosszú távon megtérül, így arra bíztatlak, tedd meg az első lépéseket magadért. 

Engem a következő mondat inspirált: "Ha ugyanazokat a döntéseket hozod meg mint tegnap, az életed is ugyan olyan lesz mint tegnap" 

Ha segítségre van szükséged, esetleg nem igazodsz ki az összetevők között, a Facebook-on a Blueberry-Világa csoportban segítünk megválaszolni a kérdéseid.