A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü
0

Yoso termékek

Arctisztítás felsőfokon! Napi arctisztító rutinja soha többé nem lesz a régi!

Az alapos bőrtisztítás az egyik legfontosabb lépése a napi bőrápolásnak. Hatékonyan el kell távolítani a napi por és smink maradványokat, az elhalt hámsejteket, szennyeződéseket. A legnagyszerűbb smink sem ér önmagában semmit, ha az arc bőre nem tiszta!

Ennek a pontos lépései a következők:

Először is letöröljük a sminket egy natúr sminklemosó segítségével, majd alapos arcmosás következik. Erre használható az arcmosó szappan, de ha a bőre húzódik tőle akkor inkább válasszon egy gyengédebb lemosót. Alapos öblítés után szárazra töröljük az arcunkat, majd következik a tonizálás. Az arctonik segít visszaállítani a bőr PH-ját. Ennél a fázisnál lehet beilleszteni a YOSO pro vagy compact használatát. Egy vattakorongra tegyen tonikot, majd erősítse a YOSO fejrészére és a megfelelő erősség beállítása után tisztítsa meg vele arcát. Meglepő lesz, hogy az Ionos tisztító még mennyi szennyeződést eltávolít a bőrből az eddigi (elegendőnek gondolt) arctisztítás után. Az eredmény szemmel látható, mivel az eltávolított szennyeződés ott virít a vattakorongon. Ezután kenje fel kedvenc szérumát, arckrémét és meglátja arca kivirul és egészségtől ragyogó, ápolt lesz.

Mi az ionos bőrápoló technológia lényege?

A YOSO kezelőfeje pozitív töltéseket bocsát ki, mely vonzza és szó szerint kihúzza a negatív töltésű szennyeződéseket a pórusok mélyéről, mely a gépre rögzített tisztító folyadékkal vagy tonikkal átitatott vattakorongra tapad. Ez a leghatékonyabb, ugyanakkor legkíméletesebb módja az arctisztításnak.

Rendezés:
Nézet: