google-site-verification=wiZs_75SMidcxS-IUBfWmAWN97-UL7fivimfixxsqNQ
A webshop-ban sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Vásárlóinknak. További információért kattintson az Adatvédelmi nyilatkozat menüpontunkra. A Blueberry-Webshop a Facebook remarketing rendszerét is használja, melynek alapja, hogy a Webshop oldalaira érkező látogatókat, vásárlókat később a Facebook oldalain személyre szabott hirdetésekkel kereshessük fel. RENDBEN
Termékek Menü

Yoso termékek

Az arctisztítás új dimenziója!

 

Az alapos bőrtisztítás a legfontosabb lépése a napi bőrápolásnak. Fontos eltávolítani a napi por és smink maradványokat, az elhalt hámsejteket, szennyeződéseket. A legnagyszerűbb smink sem ér semmit, ha az arc bőre nem ápolt és tiszta!

 

Az arctisztítás lépései a következők:

Először is letöröljük a sminket a ZAO sminklemosó tej vagy az olaj segítségével, majd az arcmosás következik, a ZAO kímélő arctisztító habbal. Öblítés után szárazra töröljük az arcunkat. Ennél a fázisnál lehet beilleszteni a YOSO pro vagy compact készülélk használatát. Egy vattakorongra tegyél micellás vizet. Erősítsd a YOSO fejrészére és a megfelelő erősség beállítása után finoman töröld át vele az arcodat. Meglátod majd, hogy az Ionos tisztító még mennyi szennyeződést eltávolít a bőrödből az arcmosás után.  Ez egy kíméletes, de annál hatékonyabb arctiszíttási mód.  Az eredmény szemmel látható, mivel az eltávolított szennyeződés ott marad a vattakorongon. A tisztítás után öblítsd le az arcod, majd kend fel kedvenc szérumod és krémed. A hatóanyagok könnyedén felszívódnak majd a tiszta bőrön, arcod pedig kivirul és egészségtől ragyogó lesz. 

 

Mi az ionos bőrápoló technológia lényege?

A YOSO kezelőfeje pozitív töltéseket bocsát ki, mely vonzza és szó szerint kihúzza a negatív töltésű szennyeződéseket a pórusok mélyéről, mely a gépre rögzített vattakorongra tapad. Ez a leghatékonyabb, ugyanakkor legkíméletesebb módja az arctisztításnak.

 

Rendezés:
Nézet: